Magazine

MAGAZINE + LIMITED EDITION

Devos & zijn Streken

Toen mijn eerste boek verscheen gaf ik mezelf tien jaar. Tien jaar om te ploeteren, te prutsen, te proberen. Tien jaar om mijn plek te vinden als illustrator. Tien jaar om uit te zoeken wat ik nu eigenlijk wil vertellen met mijn werk, en wat niet. Deze tien jaar zitten verzameld in dit magazine: één centimeter papier tussen een gevouwen kartonnetje.

Op deze pagina kan je het magazine bestellen.

150 exemplaren

Eenmalig magazine op 150 exemplaren, waarvan 25 limited edition, vergezeld van een tweekleuren Riso druk, in een luxebox. Deze limited edition is ondertussen uitverkocht.

Een bloemlezing

Een selectie van werk en schetsen van de afgelopen tien jaar, samen met een interview dat radiomaker en boekenliefhebber Wim Oosterlinck afnam in m’n atelier op een koude decemberochtend.

Bestellen

Bestellen doe je door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Instructies voor de betaling volgen automatisch per mail. De magazines worden in batches verstuurd, één keer per week.

Magazine

Devos & zijn Streken bevat 92 pagina’s en de kaft is uitgevoerd in zwart papier (340g) met chromatische folie aan de buitenzijde én een bedrukking in witte inkt aan de binnenzijde.

Het magazine is met zorg gedrukt op hoogkwalitatief en ongestreken papier (170g). Deze afwerking maakt het een magazine om te bewaren.

Het magazine kost €27, er zijn slechts 150 exemplaren, waarvan 25 als limited edition. Je kan jouw exemplaar bestellen via onderstaand formulier*.

Limited edition (uitverkocht)

De limited edition bevat het magazine + een genummerde, gesigneerde én van een preegzegel voorziene tweekleuren Riso. Deze illustratie verschijnt eenmalig, speciaal voor deze uitgave.

Daarnaast komt de limited edition in een fraaie luxebox, bedrukt met witte inkt.

Dit verzamelobject is uitgegeven op 25 exemplaren en is ondertussen uitverkocht.

Bestellen

Vul dit formulier in om het magazine (€27) te bestellen. Betalingsinstructies volgen per mail.

    *Zolang de voorraad strekt